Головне

"Динамо"- "Арсенал". Гранд перемагає на класі

23.08.2008 22:18 425 0
"Динамо"- "Арсенал". Гранд перемагає на класі

Юрій Сьомін у другому матчі поспіль як основного кіпера поставив Богуша, і навряд чи це може бути відпочинком для Шовковського. Перед Євросезоном більше схоже на ігрову практику саме для новачка київської команди. На лаві запасних опинилися і Діакате з Несмачним, а захист складався з Бетао, Каддурі, Михалика та Юссуфа. Півзахист та напад "Динамо" виглядав традиційно для останніх ігор.

Матч розпочався швидким голом віце-чемпіонів. Це Мілевський скинув на Бангура і той з лінії штрафного не схибив. У першому таймі це м'яч став єдиним - динамівці хоч і створювали, однак не забивали.

Моменти мали Алієв, Бангура, Гіоане, Мілевський, Михалик та Нінкович. На 23 хвилині мав забивати Гіоане, проте м'яч прокотився по лінії воріт. Відмінну передачу румуну дав Мілевський. За дев'ять хвилин з двох метрів не влучив у ворота Мілевський. Трьохходівка Гіоане-Нінкович-Гіоане завершилася неточним ударом останнього з дуже зручної позиції.

За перший тайм "каноніри" створили лише пару напівмоментів. На 8 хвилині Алан у виході практично сам на сам пробив у руки Богушу, він же на 41 не влучив у ворота після дальнього удару.

У другому таймі "Арсенал" почав грати впевненіше, і на 59 хвилині створив небезпеку біля воріт "Динамо" - це Хомин обіграв Бетао та з гострого кута практично влучив у дальній кут. На 61 хвилині Мілевський обікрав Распопова, але Деонас встиг накрити м'яч. Варто відмітити гру голкіпера "канонірів", який багато разів рятував "Арсенал" від вірного голу.

У середині другого тайму добрі моменти мали Мілевський та Бангура, але реалізація знову була не на висоті. А на 79 хвилині Алієв вкотре пробив дальнім ударом - Деонас не взяв і м'яч, влучивши у стійку, відлетів до Гіоане, якого забули у центрі штрафного. Румун не схибив - 0:2. Перед цим супермомент для Мілевського створив той же Алієв - він як крізь масло пройшов усю штрафну і віддав на Артема, але того на долі секунди випередив Деонас.

На 85 хвилині ситуація повторилася - Мілевський знову не реалізував небезпечний момент.

"Арсенал" запам'ятався лише ударом Заварова-молодшого у доданий час - Богуш був на місці.

"Арсенал" - "Динамо" -  0:2 (0:1)

Голи: 0:1 Бангура (2), 0:2 Гіоане (79)

"Арсенал": Деонас, Беньо, Распопов, Хомин, Кузнєцов (Захаревич, 84), Півненко, Євсєєв, Закарлюка, Ессола, Біто (Мепорія, 88), Алан (В. Заваров, 70)

"Динамо": Богуш, Бетао, Гіоане, Вукоєвич, Алієв (Морозюк, 87), Бангура, Михалик, Мілевський (Кравець, 90+1), Ель Каддурі, Нінкович (Діакате, 89), Юссуф

Попередження: Закарлюка, Євсєєв - Алієв, Богуш

Коментарі ()