Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" перемагає "Шахтар"

23.08.2008 20:53 443 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" перемагає "Шахтар"

"Ворскла" здобула історичну перемогу над "Шахтарем". Полтавчани вдома перемогли 1:0 завдяки голу Кравченка. А забив цей самий гол Сергій уже на 4-ій хвилині матчу. Він поцілив під поперечину метрів з 35-ти і П'ятов не очікував і не зміг відбити цей удар.

Перший реальний момент "Шахтар" мав на 32-ій хвилині, коли Селезньов не встиг на прострільну передачу з флангу, а через хвилину він пробивав і влучив точно в руки голкіперу.

А на компенсованій до першого тайму хвилині Брандао з метрів 3-ох пробив точно у стійку воріт Долганського.

На 60-их хвилинах "гірники" кілька разів пробивали по воротам господарів, але безрезультатно.

І так матч докотився до компенсованого часу, на 2-ій хвилині якого вилучили Жадсон і "Шахтар" був остаточно деморалізований. Вони так ні на що й не спромоглися.

Отож, 1:0. Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов продовжує приносити сенсації. А для "Шахтаря" це вже 2-а поразка в цьому чемпіонаті.

"Ворскла" - "Шахтар" 1:0 (1:0) 

Гол: 1:0 -  Кравченко (4)

Попереджені: Кулаков (52), Цуррі (54), Федецький (61), Срна (78)

Вилучення: Жадсон (90 + 2)

"Ворскла": Долганський, Ярмаш, Даллку, Джурічіч, Цуррі, Краснопєров, Маркоскі (Деспотовскі, 81), Кравченко, Кулаков (Чічіков, 88), Єсін, Сачко (Главіна, 72)

"Шахтар": П'ятов, Федецький, Чижов, Чигринський, Шевчук (Вілліан, 46), Хюбшман (Левандовськи, 65), Срна, Жадсон, Фернандиньо, Брандао, Селезньов (Адріано, 56)

Коментарі ()