Головне

Іщенко: Грають не прізвища, а гравці

22.08.2008 22:27 655 0

Олександр Іщенко (головний тренер ФК "Іллічівець"):

Треба привітати "Металіст" із заслуженою перемогою. Напевно, було зрозуміло, що двічі на одні і ті ж граблі команда не наступить - я маю на увазі матч з ФК "Львів". Ми чекали бурхливого початку, готувалися до нього. Але, одна справа - до нього готуватися, а інше - щось протиставляти. І лише обороняючись, однаково допустиш помилку. Можна сказати, що гол був необов'язковим, але та перевага, якою володіла команда, мала дати якісь плоди.

Що стосується другого тайму, то гра на зустрічних курсах з такою командою як "Металіст" - авантюра. Хоча ми і могли забити пару м'ячів, але і пропустити могли 3-4. Думаю, уболівальникам ця гра сподобалася, вона була динамічною, з хорошою швидкістю. Напевно, футболістам не відмовиш в бажанні битися до кінця.

- Ви хотіли провести заміну ще до голу, готували до виходу Соляника.

- Мене не влаштовує те, як грає Полянський. Видно, йому треба зробити переоцінку цінностей. То, на якій швидкості він грає, з яким обсягом роботи - треба самому подивитися. Мене його гра сьогодні повністю не задовольняє.

- Як увійшов до гри Соляник?

- Нормально увійшов. Бився, старався, включався в атакувальні дії в першому таймі, коли Горяїнов виручив команду. Це зайвий раз нагадує постулат: "Грають не прізвища, а гравці". Я вважаю, що заміна була виправданою.

Коментарі ()