Головне

Донецький "Металург" протестує проти зміни часу початку матчу з київським "Динамо"

22.08.2008 08:57 362 0
Донецький "Металург" протестує проти рішення керівництва української Прем`єр-Ліги про зміни часу початку матчу 7 туру з київським "Динамо" з 19:00 на 20:30.  Нагадаємо, що київське "Динамо" звернулося до УПЛ з проханням перенести цю гру на 1,5 години, щоб забезпечити пряму трансляцію на телеканалі ТЕТ. УПЛ погодилася, а ось донецький "Металург" виступає проти.

"ФК "Металург" ще раз підтверджує свою категоричну незгоду з переносом часу початку матчу "Динамо" - "Металург" і настирливо пропонує повернути ситуацію в правове поле Регламенту.

Ми цілком поділяємо думку пана Бондарєва М.В. про те, що "... ФК «Металург» (Донецьк) є Учасником ПЛ, статутна діяльність якої спрямована на розвиток і популяризацію українського футболу, збільшення кількості і якості телевізійних трансляцій, залучення спонсорських інвестицій і отримання клубами прибутку". У зв'язку з цим висловлюємо надію, що виконавча Дирекція Ліги незалежно й об'єктивно буде відстоювати інтереси всіх клубів, і проявить жорсткість у питаннях маркетингу відносно телевізійних кампаній. За наявною у нас інформацією є можливість транслювати матч "Динамо" - "Металург" у 19:00 на телеканалах УТ-1 і Мегаспорт", - ідеться у листі.

Коментарі ()