Головне

Вукоєвич заробив пенальті у свої ворота, а Бангура забив

21.08.2008 17:23 365 0

Сайт "Динамо" повідомляє про участь легіонерів київського клубу у товариських матчах національних збірних.

Збірна Хорватії грала в гостях із Словенією і здобула перемогу з рахунком 3:2. Вже на 19-й хвилині поєдинку травму отримав лідер балканської збірної Ніко Кранчар, і замість нього на поле вийшов динамівець Огнєн Вукоєвич. Огнєн "заробив" пенальті в свої ворота і відзначився попередженням. Відзначимо також, що переможний гол з пенальті забив ще один представник чемпіонату України - гравець донецького "Шахтаря" Даріо Срна.

Також зіграв за свою національну команду і новоспечений гравець "Динамо" Роман Єременко. Збірна Фінляндії приймала Ізраїль і здобула перемогу з рахунком 2:0. Голи забивалися без участі динамівця.

Провели товариські матчі африканські збірні. Гвінейці приймали сильну збірну Кот д'Івуара і мінімально поступилися 1:2. Нападник Ісмаель Бангура вийшов у стартовому складі, відзначився забитим м'ячем і був замінений у перерві. На 10-й хвилині Ісма зрівняв рахунок у матчі (івуарійці забили перший м'яч на 8-й хвилині), але на останній хвилині першого тайму гості провели переможний гол.

Збірна Марокко виявилася сильнішою за Бенін, перемігши з рахунком 3:1. Захисник Бадр Ель Каддурі вийшов у стартовому складі і відіграв 70 хвилин матчу. А от Сенегал не зміг на виїзді перемогти збірну Лівії - матч закінчився "сухою" нічиєю 0:0. Захисник Папе Діакате повністю провів матч на позиції центрального захисника.

Коментарі ()