Головне

Вболівальники "Динамо" закликають ветеранів клубу розказати легіонерам про протистояння зі "Спартаком"

07.08.2008 17:47 375 0

Сьогодні вболівальники київського "Динамо" оприлюднили відкритий лист до гравців, тренерського складу, керівництва клубу та колишніх динамівців. Як стверджують ультрас київського клубу, ідея написати листа виникла після прочитаних інтерв'ю деяких футболістів Динамо і після невиразної та "інфарктної" гри в матчі з "Дрогеда Юнайтед".

Ультрас кивїського клубу за "Динамо" хоч у пекло, фото white-blue.kiev.ua

"Ми, уболівальники Динамо Київ, чекали офіційного матчу з московським "Спартаком" довгих 14 років. Вчора наші мрії могли розсипатися через помилки в обороні і недбале ставлення до суперника. Але мабуть "футбольний Бог" все ж хотів побачити саме "Динамо", а не "Дрогеду" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів," - пишуть вболівальники у своєму листі. 

Фени "Динамо" просять тренерський штаб провести серйозну розмову з футболістами команди напередодні матчу в Москві, розповісти історію протистояння двох клубів у рамках чемпіонату СРСР і кубку СРСР, розповісти про те, як важлива ця перемога для Києва.

Нагадаємо, зі складу, що грав у 1994/95 році (остання офіційна зустріч київської і московської команд), у "Динамо" залишився лише Олександр Шовковський.  "Ми просимо нашого Капітана і тренерський штаб пояснити передусім легіонерам усю серйозність майбутнього матчу. Ми просимо гравців Динамо, що захищали біло-сині кольори київського клубу в чемпіонатах СРСР розповісти про ті матчі нинішньому складу Динамо," - звертаються вболівальники "біло-синіх".

Також ультрас звертаються до головного тренера команди Юрія Сьоміна з проханням налаштувати команду на майбутні матчі з московським "Спартаком".

"Ми готові бути з Динамо і в моменти радості і в моменти розчарувань. Ці два матчі будуть одними з найважливіших в нашому фанатському житті. Результат у футболі може бути непередбачуваним, ми це розуміємо, але ми хочемо побачити справжнє "Динамо" в матчі із "Спартаком".  Ми просимо "Динамо" Київ підійти до цих матчів з бойовим настроєм, боротися за кожен м'яч не жаліючи ні себе ні суперника, бути в повній концентрації до останньої секунди  матчу," - звертаються вболівальники до футболістів.

"Перемогою над московським "Спартаком", ви впишете свої імена в літопис Динамо. Ми, уболівальники Динамо, підтримуватимемо Вас і в Москві і в Києві, мільйони сердець битимуться з вами в одному ритмі біля телеекранів, на ці матчі приїдуть вболівальники "Динамо" з різних частин світу.  Ми просимо Вас показати справжній динамівський футбол і не розчарувати нас", - закликають уболівальники "Динамо".

Коментарі ()