Головне

"Спартаку" у Києві буде комфортно - представник москвичів

07.08.2008 09:30 311 0

Колишній півзахисник "Спартака" Дмітрій Попов, який зараз працює в селекційній службі червоно-білих, поділився своєю думкою про гру київського Динамо в матчі проти "Дрогеди" (2:2).

"Динамо може виступати набагато краще, ніж цього вечора. Таку команду, як "Дрогеда", кияни зобов'язані були обігравати на класі. Замість цього пропустили від не найсильнішого суперника три голи за два матчі, а в кінцівці весь стадіон взагалі впав в передінфарктний стан. У ірландців були два стовідсоткові моменти, і вони мали відмінний шанс пройти далі", - каже Попов.

"В цілому ж "Динамо" - дуже серйозний противник з відмінним підбором висококласних виконавців. До того ж, упевнений, в іграх проти "Спартака" у них буде набагато серйозніший настрій на гру", - цитує Попова Спорт-Експрес.

Якщо говорити про персоналії, в середині поля у киян виділявся Алієв. Він діяв на класичній позиції плеймейкера і зі своїми завданнями справлявся дуже непогано. Хороший був і Мілевський, що вийшов у другому таймі і значно додав потужності атакам господарів. Безумовно, він гравець основного складу. Крім того, сподобалася атмосфера на стадіоні в Києві. Дуже доброзичлива публіка, активно підтримує своїх футболістів. Грати в таких умовах Спартаку буде цілком комфортно", - вважає Дмитро Попов.

Чемпионат.ру

Коментарі ()