Головне

Післяматчева прес-конференція тренерів клубів "Львів" та "Іллічівець"

28.07.2008 08:22 381 0

Степан Юрчишин, головний тренер ФК "Львів": 

- Перш за все, хочу привітати Олександра Олексійовича з перемогою. Важка для нас гра. У першому таймі у нас були моменти, які ми зобов'язані були забивати. На жаль, у нас були помилки, які коштували нам двох голів. Після цих голів команда повністю розкрилася, і вже в другому таймі повна перевага була в "Іллічівця". Можливо, вплинув матч з "Шахтарем", все-таки сьогодні потрібно було зробити декілька замін. Це футбол, ще раз вітаю "Іллічівець" з перемогою і бажаю подальших успіхів. 

- Ви говорите, що вплинув на гру матч з "Шахтарем". У плані психології?

- Тут і психологія, і самовіддача була велика. Можливо, якби ми сьогодні двох-трьох нових футболістів поставили, нам було б легше, а так швидко почалися помилки. І якщо у першій лізі ці помилки прощали, то у вищій - ні.  

Олександр Іщенко, головний тренер "Іллічівця":

- Перш за все вітаю всіх із перемогою, легких ігор тут немає і не буде. Все-таки це Прем'єр-ліга. І правильно Степан Федорович сказав, що ті помилки, які в першій лізі прощалися, тут караються. Тому сьогодні було більше, ніж зазвичай емоцій, емоційності в боротьбі, але, проте, грубості не було. Футболісти проявили хорошу, спортивну боротьбу, азарт. Нам вдалося витягувати з напівмоментів максимум, забити м'ячі. На цьому футбол і завжди стоятиме, що комусь щастить, а комусь ні. Я упевнений, що команда, з якою ми сьогодні грали, не одному своєму суперникові у Прем'єр-лізі попсує нерви і добиватиметься доброго результату. Команда грає, зіграна. І ми свідомо перші 30 хвилин грали другим номером, опасаючись контратак і індивідуальних дій цілої групи гравців. Я думаю, що уболівальник залишився задоволений вмістом гри і зрештою - результатом.

- Олександр Олексійович, ви змінили лавку, раніше вона з іншого боку була...

- В першій лізі лавка з того боку була, і вилетіли з вищої ліги з тієї лавки. Ось вирішили вирівняти, тому і поміняли. 

- Бразильського новачка Корреа не було сьогодні в заявці. У нього проблеми?

- Ні, у нього жодних проблем немає. Він відіграв один тайм проти дубля "Динамо", потім виходив за основний склад. Вчора ми дали йому свідомо зіграти весь матч. Період адаптації у нього лише починається і цілком природно, що сьогодні він нам був би не помічник. Але я думаю, що вже в матчі з "Шахтарем" ми його на один тайм обов'язково поставимо, адже ті проблеми, які у нас були в центрі оборони, на жаль, вони є і ви самі їх бачите.

ФК "Іллічівець"

Коментарі ()