Головне

Стадіон "Чорноморець" офіційно передали на реконструкцію

21.07.2008 17:56 327 0

Одеська міська рада рішенням №2922-V від 10.07.2008 дала згоду на списання основних засобів  комплексу Центрального стадіону "Чорноморець", повідомляє УНІАН.

У рішенні зазанчається, що "враховуючи необхідність термінового проведення робіт з реконструкції Центрального стадіону "Чорноморець" і об`єктів спортивної інфраструктури в рамках підготовки до проведення матчів чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, приймаючи до уваги, що морально застаріле і фізично зношене майно, непридатне до подальшого використання, створює перешкоди для проведення реконструкції об`єктів спортивного призначення, Одеська міська рада рішенням №2922-V від 10.07.2008 дала згоду на списання основних засобів - будівель і споруд комплексу Центрального стадіону "Чорноморець", непридатних для подальшого використання, відповідно до додатку".

ЗАТ "Футбольний клуб "Чорноморець" зобов`язано відшкодувати вартість майна, яке підлягає списанню, відповідно до незалежної експертної оцінки в порядку і терміни, передбачені рішенням Одеської міської ради.

Нагадаємо, ще до цього рішення ФК "Чорноморець" розпочав реконструкцію стадіону, демонтувавши частину трибун. У планах клубу на місці старого стадіону побудувати сучасний комплекс до часу проведення Чемпіонату Європи 2012 року.

Коментарі ()