Головне

Сьомін буде вивчати суперників "Динамо"

02.07.2008 18:09 474 0

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів, що визначило у суперники українському віце-чемпіону переможця пари "Дрогеда" (Ірландія) - "Левадія" (Естонія).

"Перш за все, ми маємо дізнатися якомога більше інформації про ці клуби. Найкращий варіант - подивитись їх гру наживо. Один з тренерів буде присутній на матчах першого кваліфікаційного раунду в Ірландії та Естонії. Тільки отримавши докладну інформацію, ми зможемо говорити про силу команд, а також про їх слабкі та сильні сторони," - цитує Сьоміна офіційний сайт "Динамо".

На думку головного тренера киян, потрібно серйозно поставитись до обох футбольних клубів. "На початку сезону нас очікує дуже щільний та складний календар, тож будь-яка наша помилка може буди вирішальною. Водночас, у потенційного суперника чемпіонат у самому розпалі (і в Ірландії, і в Естонії чемпіонат проводиться за системою "весна-осінь" - прим.), і хто знає, як для нас складеться гра," - вважає Сьомін.

"Переваги жодній з команд я не надаю. Від нас у цьому випадку нічого залежати не буде. Втім, обігрувати потрібно як ірландців, так і естонців".

Коментарі ()