Головне

Стельмах очолив ФК "Харків". Мізін буде одним з тренерів клубу

17.06.2008 13:11 660 0
16 червня гравцям ФК "Харків", що зібралися після відпустки, президент клубу Віталій Данилов представив новий тренерський штаб команди.

Виконуючим обов'язки головного тренера буде Михайло Стельмаха, а його помічником Сергія Мізін, що тільки що влився в тренерський колектив.

Що стосується, Михайла Стельмаха, то він працює в "Харкові" із дня його створення. Він тренував команду під час перебування головними Геннадія Литовченка, Володимира Кулаєва і Володимира Безсонова. А в двох матчах (15 і 16 тури 16 чемпіонату України) він уже виконував обов'язки головного тренера.

Сергій Мізін ще в минулому сезоні був діючим футболістом, захищаючи кольору київського "Арсеналу". Днями Мізін завершив перший етап отримання тренерської ліцензії в академії підготовки тренерів при Федерації футболу України.

Михайло Стельмах ознайомив команду з планом підготовки до нового сезону. Спочатку харків'яни проведуть три дні роботи у рідному місті. А потім заплановані два 12-денних збори в Алушті, перший з яких почнеться 19 червня. На кожнім зі зборів намічені для проведення по три контрольні зустрічі.

Першим новачком літнього міжсезоння став 30-річний півзахисник Олексій Іванов, котрий останнім часом захищав кольори охтирського "Нафтовика", повідомляє офіційний сайт клубу.

Коментарі ()