Головне

Кривдник Ломаченка передумав закінчувати кар'єру

14.12.2017 10:59 1950 0
 Орландо Салідо програв Мігелю Роману

37-річний мексиканський боксер Орландо Салідо повернеться у бокс у 2018 році. 

Незважаючи на те, що у неділю стало відомо, що кривдник Василя Ломаченка після поразки від Мігеля Романа технічним нокаутом вирішив завершити кар'єру, мексиканець передумав, пояснивши своє занадто швидке рішення недобрим емоційним станом та поганою фізичною готовністю.

"У суботу (в Америці бій проходив пізно ввечері 9 грудня - ред.) результат бою із Романом підштовхнув мене до неприємного рішення. Я був змушений говорити про свою неспроможність продовжувати боксувати", - заявив Салідо.

"Але приїхавши додому, я обдумав причини своєї поразки та вирішив повернутися у 2018 році. Чому я програв? Я вже знаю напевно: у тренувальний табір я приїхав із великою зайвою вагою, до того ж перерва у півтора року між боями не могла не позначитися на моїй готовності", - цитує Салідо BoxingScene.

Також Салідо заявив, що поки не визначився, у яку категорію він повернеться - до 59 чи до 61,2 кг. 

Свою перемогу над Василем Ломаченком Салідо здобув у березні 2014-го. Після цього він влітку 2017-го відмовився проводити реванш проти Ломаченка. 

А напередодні бою із Романом, який збігся по даті із суперпоєдинком Василь Ломаченко - Гільєрмо Рігондо, Салідо заявив, що він потрібен Ломаченку більше, ніж той йому

Також повідомлялося, що Салідо висловився про сумнівну видовищність майбутнього поєдинку Ломаченко - Рігондо.

Раніше Ломаченко заявив, що він не буде зустрічатися із Салідо через те, що той вже не має ваги у боксі.  

 

Коментарі ()