Головне

Шелестюк про смерть Алексіса Вастіна: Я з ним боксував чотири рази

19.03.2015 11:52 724 0

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк (11-0, 8 КО) прокоментував трагічну смерть свого екс-суперника Алексіса Вастіна, та розповів про підготовку до наступного поєдинку.

"Мій наступний поєдинок відбудеться 3 квітня в Короні, Каліфорнія - це буде вже третій для мене бій в 2015 році. Я хочу зустрітися в рингу з хорошим суперником, перемігши якого зможу ще на крок наблизитися до титулу чемпіона світу. Промоутер вже зараз веде переговори щодо бою за пояс, це його робота. Я сподіваюся, що в наступному файті на кону стоятиме регіональний титул за версією WBO. Я готовий до цього! А що стосується функціоналки - думаю, боксувати 10 або 12 раундів не складе для мене проблем.

Тепер про трагічне ... Читав в новинах, що мій суперник на любительському рингу француз Алексіс Вастін, з яким я боксував чотири рази і всі бої виграв, загинув в авіакатастрофі разом з іншими відомими спортсменами Франції. Важко щось говорити в такій ситуації, ви самі все розумієте ... Без сумніву, це важка втрата для їхніх сімей та світового спорту зокрема. Нехай земля тобі буде пухом, Алекс! Rest in Peace.", - написав Тарас у своєму блозі на сайті xsport.ua.

Коментарі ()