Головне

Вальдес: Ломаченко дуже неординарний боєць

09.12.2014 08:13 374 0

Мексиканець Оскар Вальдес (13-0-0, 12 КО) вважає українця Василя Ломаченка (3-1-0, 1 КО) кращим у своєму дивізіоні і вірить в його перемогу і можливому бою проти Ніколаса Волтерса (25-0, 21 КО).

"Чемпіоном світу на даний момент є Ломаченко. я боксував з ним по любителям, програв. Це був чудовий бій. Але якщо я хочу бути кращим я повинен битися з кращими - це в першу чергу Ломаченко, Джоні Гонсалес, Ніколас Волтерс, Градович ... Все це топові бійці і на даний момент немає дивізіонів де немає жорстких бійців.

Коли ми з ним боксували я не був на своєму піку але пам'ятаю що він тоді виглядав як не в своїй ваговій і тим не менше це не завадило йому виграти олімпіаду. Він неймовірно талановитий. Він не спроста чемпіон світу, якщо ви запитаєте хто номер один в цьому дивізіоні це однозначно буде Ломаченко, а потім вже ті яких я перерахував після нього.

Він дуже неординарний боєць. У його боксерській роботі ви завжди побачите те, чого не побачите ні в кого іншого, також він б'є дуже жорстко. Волтерс також б'є жорстко, дуже досвідчений і сильний боєць, але я ставлю все на Ломаченка, - цитує Вальдеса 24boxing.com.ua з посиланням на ESNEWS.

Коментарі ()