Головне

Володимир Кличко проведе наступний бій у США?

14.12.2012 12:05 220 0

Володимир Кличко планує провести наступний бій в США.

Як інформує "Взгляд", нещодавно Володимир побував у Лос-Анджелесі, де в офісі своєї компанії К2 проводив переговори з представниками двох американських телеканалів HBO іShowtime.

На американському рингу українець не бився вже майже п'ять років - свій останній поєдинок у США Володимир провів 23 лютого 2008 року в Нью-Йорку, коли на Медісон Сквер Гарден відбувся бій з росіянином Султаном Ібрагімовим.

Далі проведенню бою в Америці заважав один нюанс. Основним фінансовим партнером братів Кличків є німецький телеканал RTL, який за купівлю прав на трансляцію кожного поєдинку українців виділяє близько 3 мільйонів євро.

Однак, в умовах контракту записано, що якщо бій відбувається в США, враховуючи різницю в часових поясах, RTL буде купувати права тільки за мільйон євро (тому що трансляція бою в Німеччині почнеться в 4-5 ранку, що є не найзручнішим часом перегляду).

Тобто, HBO або Showtime повинні компенсувати різницю в два мільйони євро. Про результат переговорів з представниками американських телеканалів буде оголошено пізніше, пише klitschko-brothers.com.

Коментарі ()