Головне

Хаттон: У Пакьяо будуть проблеми у бою з Мейвезером

22.11.2011 10:31 216 0

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях, а нині промоутер Ріккі Хаттон не бачить, за рахунок чого Менні Пакьяо міг би перемогти Флойда Мейвезера-молодшого, який, як і Хуан Мануель Маркес, є контр-панчером.

Нагадаємо, що 12 листопада в Лас-Вегасі Пакьяо провів третій поєдинок з Маркесом, в якому отримав суперечливу перемогу за очками.

"Я думаю, що у Менні були проблеми із стилем Маркеса, і, можливо, у нього завжди будуть проблеми з боксерами, що сповідують подібний стиль. Пакьяо - чистий боєць. Грунтуючись на його виступі в останньому бою, мені важко представити, за рахунок чого він може отримати перемогу над Мейвезером, якщо вони коли-небудь зустрінуться на рингу.

Я знаю, що люди активно обговорюють цей поєдинок і дуже хочуть цього бою. Але я вважаю, що, незважаючи на те що люди кажуть про цей бій як про найбільший поєдинок усіх часів, він фактично може стати найбільшим розчаруванням, тому що може завершитися перемогою Мейвезера за очками з великою перевагою", - цитує Хаттона championat.com з посиланням на boxingscene.

Коментарі ()