Головне

Арреола: "У першому бою Віталій використовував мене як боксерську грушу"

02.11.2011 12:12 605 0

Американський супертяж Кріс Арреола, який займає перший рядок рейтингу WBC, розраховує в наступному році поборотися за титул чемпіона світу за цією версією.

Для цього йому доведеться вдруге зустрітися з українцем Віталієм Кличком.

“В нашому першому бою Віталій діяв набагато розумніше за мене - як тільки я починав пристосовуватись до його дій, він одразу ж змінював стиль ведення бою. Якщо ми зустрінемось вдруге, мені не можна буде пропускати так багато ударів, як в тому бою. Того разу Віталій взагалі використовував мене в якості боксерської груші. В другому нашому бою мені потрібно буде багато рухатися на ногах і добре працювати корпусом в захисті”, - сказав Арреола.

Нагадаємо, що Кріс Арреола також є ймовірним кандидатом на бій з Володимиром Кличком, який планує повернутися на американський ринг весною наступного року, і саме найпопулярнішого супертяжа Америки – Кріса Арреолу – вважає найбільш прийнятним кандидатом для цього поєдинку.

Але це все справи майбутнього, а поки ж Арреолі потрібно сконцентруватися на поєдинку з Рафаелем Батлером, який відбудеться 5 листопада в Мексиці, пише Boxing News.

Коментарі ()