Головне

На Конгресі WBA в Донецьку очікують на Дона Кінга та Віталія Кличка

20.09.2011 15:26 229 0

З 6 по 12 листопада у Донецьку відбудеться щорічна конвенція WBA, в якій планується участь 400 гостей з 165 країн світу, включаючи найвідоміших боксерів і промоутерів.

Про це у вівторок на прес-конференції заявив президент Об'єднаної Федерації боксу Донецької області, член національного Олімпійського комітету України, чемпіон світу з боксу Дмитро Єлісєєв, повідомляє кореспондент "Чемпіона". 

За його словами, Донецьк, услід за Нікарагуа прийме чергову, 90-у конвенцію Всесвітньої боксерської асоціації. Приймаючою стороною була вибрана саме Україна, тому що в цій країні проживають одні з найкращих світових боксерів, включаючи і чемпіонів за версією WBA.

"Оскільки у нас є безвізовий режим, ми чекаємо наплив дуже багатьох європейців. Тому що, коли проводиться в латинських країнах, в Америці, з Європи дуже мала кількість делегатів їде. Думаю, що до 400 чоловік очікується, а, можливо, і більше", - заявив Єлісєєв. Партнером конвенції виступить стадіон "Донбас Арена", а проживати делегати будуть в новому готелі "Шахтар-плаза".

Коментарі ()