Головне

Віталій Кличко: "Бій з Солісом буде непростим"

24.02.2011 11:00 608 0

Бій проти кубинця Одланьєра Соліса для українця Віталія Кличка буде непростим.

Про це заявив сам український боксер.

"19 березня на одній з найбільших арен Німеччині пройде захист титулу чемпіона світу. Обов'язковий захист. Хоче Віталій Кличко чи ні - він зобов'язаний вийти в ринг проти цього спортсмена, так як кубинець зумів зайняти першу сходинку світового рейтингу і є обов'язковим претендентом на титул. Для широкої публіки цей спортсмен маловідомий", - сказав Кличко.

Для широкої публіки цей спортсмен маловідомий. Але на результат поєдинку впливає не "розкрученість" того чи іншого боксера, а його спортивні якості. Це - професійний бокс, де сюрприз може піднести будь-який суперник. Соліс - олімпійський чемпіон Афін, триразовий чемпіон світу серед любителів, представник кубинської школи" - зазначив Кличко.

Також Кличко запевнив, що не збирається поступатися у цьому двобої.

"Кубинець мотивований, молодий, сильний, він ні разу не програвав, і, природно, налаштований на те, щоб вийти в ринг і забрати пояс. У мене ж інші плани. 19 березня я маю намір показати Солісу його місце", - сказав Віталій.

На питання, кому з боксерів у протистоянні Альберта Сосновськи і Олександра Дмитренка він віддає перевагу, Кличко відповів: "Бій не буде нудним - це точно. Не буду гадати на кавовій гущі, піддаватися спекуляціям і підтримувати обговорення причин перенесення цієї зустрічі. Все стане ясно в рингу - хто ж гідний титулу чемпіона Європи. Альберт Сосновський показав свою феноменальну форму в поєдинку зі мною. Він відмінний боєць, який знає, чого хоче і що для цього потрібно".

Що стосується Олександр Дмитренка, то у мене до нього тільки одне побажання - щоб цього разу здоров'я його не підвело", - цитує Кличка allboxing.ru.

Коментарі ()