Головне

Бернард Хопкінс: "Я стану чемпіоном світу в 45 років"

01.12.2010 20:12 366 0

Колишній абсолютний чемпіон світу в середній вазі і володар поясу журналу "The Ring" в напівважкій вазі Бернард Хопкінс впевнений в тому, що він зможе завоювати чемпіонське звання у віці 45 років, коли 18 грудня в Канаді зустрінеться з чемпіоном WBC Жаном Паскалем.

Про це заявив сам боксер, пише allboxing.ru, посилаючись на Fightnews.com.

"Битися в Канаді для мене не проблема. Мені тільки краще, коли я боксую на чужій території. Якщо суперник хороший, я повинен бути ще краще. Тут немає ніякого чаклунства. 18 грудня ви побачите мене переможцем. І не просто рішенням суддів, а технічним нокаутом або зупинкою бою. У мене є шанс стати найстарішим чемпіоном світу. Я продовжую вершити історію. Багато хто вірить в те, що я можу перемогти, і я отримаю перемогу", - сказав він.

На думку Хопкінса, 28-річному Паскалю не допоможуть ні молодість, ні упевненість у власних силах, ні перевага домашнього бою: "Бій вдома - це додатковий тиск. Ти нервуєш, так як не хочеш розчарувати земляків.

Бути молодим добре. Молодий розум, молоде тіло, але ти дивишся на речі інакше, ніж літні люди. Проблеми будуть або у мене, або у Паскаля. Якщо його команда сказала йому правду про мене і мої здібності, значить проблеми будуть у нього. Я препарую цього хлопця і розберу його на частини", - закінчив Хопкінс

Коментарі ()