Головне

Тарвер хоче помірятися з Кличками IQ

07.10.2010 09:37 319 0

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі американець Антоніо Тарвер знову висловив бажання битися із братами Кличками. Тарвер вважає, що Кличкам далеко до його вмінь і здібностей, які він має намір продемонструвати в найближчому бою проти домініканця Наджи Агілери.

"Агілера - молодий і талановитий боєць, що перемагав чемпіонів. Але якщо глянути на мої вміння й здібності, то впевнений, що він ніколи не зустрічався з бійцем, який має такий досвід і талант. Не думаю, що брати Клички можуть зрівнятися зі мною, у боксерському IQ й інтуїції, а також у здатності уникати удари й контрудари. І якщо мені вдасться зустрітися із цими великими хлопцями, то кажу вам, що в цей момент ви розмовляєте з наступним чемпіоном світу в надважкій вазі, - цитує боксера sportbox.ru з посиланням на boxingscene.com.

"Моя ударна міць стане для них неприємною несподіванкою. Це буде удар, який вони не помітять через швидкість. Цей Панч змете їх з рингу. Я здатний перебити кожного. Кожний, хто колись випробував мої удари на собі, знає, як я б'ю, а також те, що це природня міць. Я стану для них несподіваною", - продовжив Тарвер.

Коментарі ()