Головне

Кличко: Я ніколи не бачив настільки агресивного й швидкого Пітера

12.09.2010 09:59 390 0

Чемпіон WBO і IBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко після перемоги над нігерійцем Семюелем Пітером розповів про те, що удари суперника могли розбити його "скляне підборіддя".

"Я ніколи не бачив настільки агресивного й швидкого Пітера. Я був готовий до того, що він став краще й добре відпрацював свій удар. Сьогодні він виклався повністю, боровся щосили й був надзвичайно мотивований.

Пітер не прийшов на прес-конференцію по стану здоров'я у зв'язку з нокаутом, але, сподіваюся, що з ним буде все в порядку. Для мене це дуже важливо. Сьогодні на бою був присутній мій десятирічний племінник Єгор. На мене це додаткового тиснуло, адже в рингу перебувало двоє Кличків - Віталій і його син, - цитує Володимира sportbox.ru.

Також Володимир заявив, що клінчувати - це не його частина тактики.

"Входження в клінч не було частиною моєї тактики. Просто я не хотів уникати силової боротьби, як це було в першому бою проти Пітера, і дозволяти Семюелю тиснути на мене. Із цієї причини прийняв рішення пресингувати його, атакувати й нав'язувати єдиноборства. Звідси й клінчі, і інтенсивна робота правою.

Я бачив удари Пітера й уникав них. Влучив він хоча б одного разу, "скляне підборіддя" розсипався б, і його було б уже не зібрати. Упевненість не залишала мене й у ті моменти, коли я бачив, що Семюель прикладає максимум зусиль під час нанесення удару. І хоча вони йшгли повз ціль, я розумів, що летять справжні бомби. Тому й працював посилено правою", - сказав Кличко-молодший.

Коментарі ()