Головне

Володимир Кличко: Повєткін – гідний суперник

13.07.2010 14:25 271 0
Обов'язковий претендент на титул чемпіона світу IBF у надважкій вазі Алєксандр Повєткін - гідний суперник.

Про це заявив чемпіон світу за версіями IBF та WBO Володимир Кличко.

"У Алєксандра був час провести достатню кількість боїв за останні два роки. Саме стільки часу минуло відтоді, як ми мали зустрітися у рингу. Йому вже 30 років, чекати далі - сенсу немає. Тому я вважаю, що час правильний, суперник гідний", - сказав Кличко-молодший.

"Не приховую, іноді я виходив на ринг в повній впевненості у власній перемозі. Більше такого ніколи не повториться", - додав українець.

За словами Володимира, вони з Віталієм Кличком не сумнівалися, що виграють торги за організацію бою.

"Що стосується запропонованої суми, то скажу так - я хочу сам організовувати свої поєдинки. Як і 2 роки тому, ми всі чули розповіді з боку Sauerland Event про серйозних інвесторів з Росії, які стануть спонсорами нашого поєдинку. І він відбудеться в Москві. Як бачимо, все це виявилося рекламним трюком і блефом", - заявив Володимир.

Як повідомив чемпіон, в нього вже є ідеї щодо спаринг-партнерів: "Ми обговоримо їх разом зі Стюардом. Час у нас ще теж є - в Кіцбюель разом зі своєю командою збираюся заїхати за 7 тижнів до початку бою - орієнтовно 25 липня".

"Останнім часом ми з Віталієм воліємо проводити свої поєдинки в Німеччині на стадіонах. У Франкфурті ні я, ні брат ще не билися. Ну і, звичайно, арена "Айнтрахта" нас повністю влаштовує за всіма своїми технічними характеристиками. Щоб захистити себе від катаклізмів погоди, краще проводити свої бої під дахом", - зазначив боксер в інтерв'ю "Блік".

Нагадаємо, бій відбудеться 11 вересня на стадіоні Commerzbank Arena у Франкфурті-на-Майні (Німеччина).

Коментарі ()