Головне

Хурцидзе битиметься за титул чемпіона світу WBA

03.06.2010 12:25 323 0
Автанділ Хурцидзе (21-1-2, 12 КО) проведе бій з переможцем поєдинку за участю претендента на титул чемпіона світу за версією WBA Геннадія Головкіна (18-0-0, 15 КО) за вакантний чемпіонський титул.

Про це заявив відомий київський промоутер Вадим Бухкалов у коментарі boxnews.com.ua.

"Кілька тижнів тому ми з командою офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією WBA Геннадія Головкіна (18-0-0, 15 КО) досягли домовленості про бій з Автанділом Хурцидзе (21-1-2, 12 КО)", - сказав Бухкалов.

За його словами, спочатку планувалося, що боксери битимуться за вакантний титул чемпіона WBA в середній вазі в серпні або вересні. Однак ситуація змінилася, і в підсумку казахи запропонували дату 24 липня в Казахстані (день народження президента Казахстану Нурсултан Назарбаєва).

Водночас, як пояснив Бухкалов, лише 12 днів тому в Києві Хурцидзе захистив свої пояси інтерконтинентального чемпіона WBA і титул чемпіона Європи за версією EBA у бою проти угорця Міхалі Котая (36-4-1, 16 КО).

"Йому необхідно відпочити і відновитися після бою. Навіть якщо б Хурцидзе приступив до тренувань прямо зараз, у нас залишається всього сім тижнів до призначеної дати. Для повноцінної підготовки до чемпіонського двобою цього недостатньо", - вважає промоутер.

Бухкалов зазначив, що прийняв рішення відмовитися від пропозиції, "хоча казахи обіцяли нам хороший гонорар". "До бою з таким сильним суперником, як Геннадій Головкін, дуже важливо підійти в оптимальній формі. А для досягнення такої форми потрібно мати достатньо часу на підготовку", - додав представник боксера.

За словами Бухкалова, тепер Головкін проведе бій за вакантний титул WBA 24 липня в Казахстані з іншим боксером з першої десятки світового рейтингу, а Хурцидзе зустрінеться з переможцем цього бою.

Коментарі ()