Головне

Кличко назвав Валуєва "курчам"

10.03.2010 17:55 463 0

Віталій Кличко назвав росіянина Ніколая Валуєва "курчам".

Про це пише lenta.ru з посиланням на видання The National.

За словами Кличка, Валуєв відмовився від бою з ним, бо боявся програти. Українець висловив думку, що саме через острах поразки Валуєв вимагав собі великий гонорар за бій з Кличком.

Кличко розповів про причини зриву бою з Валуєвим в бесіді з журналістами в Абу-Дабі, куди український боксер прибув на вручення премій Laureus World Sports Awards.

За словами Кличка, його представники пропонували Валуєву найкращі фінансові умови в кар'єрі росіянина - гонорар у розмірі 2,5 мільйона доларів - але Валуєв відповів відмовою. На думку українського боксера, Валуєв розумів, що поразка буде означати для нього кінець кар'єри, і тому зажадав чотири мільйони доларів "пенсійних" грошей.

Кличко та Валуєв вели переговори кілька місяців. Російський боксер, який спочатку відмовлявся від гонорару в 2,5 мільйона доларів, погодився на нього з умовою, що сторона Валуєва отримає права на трансляцію бою в США та Росії. Кличко відхилив цю пропозицію.

9 березня 2010 стало відомо, що Кличко припинив переговори з Валуєвим і домовився про поєдинок з польським боксером Альбертом Сосновскі. Цей бій відбудеться 29 травня. У поєдинку з Сосновскі Кличко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Коментарі ()