Головне

Валуєв: Кличко хоче заробити в одноосібному порядку

29.01.2010 09:47 495 0
Чемпіон світу WBC Віталій Кличко хоче заробити на поєдинку проти Ніколая Валуєва в одноосібному порядку.

Про це заявив російський екс-чемпіон світу.

"Коли Віталій озвучив пропоновану суму (один мільйон доларів - ред.) за можливий бій, я його спитав, невже він настільки песимістично оцінює шанси такого поєдинку. Гонорар справді виявився дуже низьким. Віталій відповів, що, на його думку, американське телебачення не буде зацікавлене в трансляції поєдинку, в якому на рингу протистоятимуть два боксери з пострадянського простору", - сказав Валуєв.

"Я до таких аргументів можу ставитися тільки як до жартівливих. Навряд чи можна серйозно сприймати пропозицію, яка "відповідає фізичному розміру боксерів". У менеджерів Кличка, ймовірно, не все добре з математикою. Принаймні у того, хто рахував для Віталія зріст і вагу боксерів, явно прогалини в математиці", - додав боксер.

"Віталій чудово розуміє ціну можливого проведення бою Валуєв - Кличко. Розмови про організацію цього поєдинку йдуть вже не перший рік. Боксерська громадськість вже давно чекає цього бою. Зрозуміло, що цю нескінченну історію, пов'язану з організацією поєдинку, потрібно довести до якогось фіналу", - Валуєв.

За його словами, інтерес до бою з боку телевізійних компаній буде величезний, а гонорар буде обчислюватися в сумі з шістьма нулями.

"При цьому залишається незрозумілою позиція команди Кличка, яка за такого розкладу не намагається взяти до уваги інтереси протилежної сторони. Мабуть, переважає бажання заробити в односторонньому порядку", - написав Валуєв у своєму блозі на Sportbox.ru.

Коментарі ()