Головне

Пакьяо: Хай ці брехуни йдуть до біса

30.12.2009 11:15 514 0
Філіппінець Менні Пакьяо звинуватив Флойда Мейвезера-молодшого і Golden Boy Promotions в підтасування фактів та шкоді його іміджу.

"Нехай ці брехуни йдуть до біса", - відповів Менні на заяви Флойда Мейвезера-старшого і Джеффа Мейвезера, його підозрюють у вживанні допінгу.

"Я хочу ще раз заявити, що я буду дотримуватися всіх процедур, яких вимагає атлетична комісія штату Невада, що дотримували перед усіма боями в історії боксу, зокрема і моїми", - сказав найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії.

"За всі роки на профі-рингу мої тести жодного разу не дали позитивної реакції на допінг. Я надам будь-які аналізи - крові або сечі - відразу ж після бою, але не за день чи два до поєдинку з очевидних причин. Ці клоуни повинні припинити вимагати інші тести на допінг, крім тих, яких вже вимагає атлетична комісія штату Невада", - сказав боксер.

"Вони стверджують, що я уникаю найбільшого поєдинку в історії. Це брехня! Я говорив Флойду закрити свій рот і вийти зі мною на ринг, щоб всі побачили, хто кращий боєць на планеті", - цитує Пакьяо championat.ru з посиланням на Fightnews.

Коментарі ()