Головне

Чагаєв повертається у великий бокс

06.09.2009 17:47 400 0
Узбецький суперважкоатлет Руслан Чагаєв (25 перемог, з них 17 - нокаутом, одна поразка) оголосив про те, що він має намір повернутися в ринг і планує знову поборотися за чемпіонський пояс по одній з найпрестижніших версій.

Своє повернення Чагаєв почав із зміни тренера. Тепер підготовкою Руслана займатиметься відомий фахівець Магомед Шабуров, який також тренує чемпіонку світу Сузі Кентікян і російського екс-чемпіона в другій середній вазі Дениса Інкіна.

"У мене був важкий період, пов'язаний з відміною бою з Валуєвим, поразкою від Кличко і травмою, - цитує Чагаєва AFP. - Користуючись футбольною термінологією, зміна клубу і тренера дає шанс прогресувати далі".

Новий наставник колишнього чемпіона WBA в суперважкій вазі вже висловив надію на успішну співпрацю.

"Руслану 30 років і він ще довго може виступати в суперважкій вазі. Буду радий зробити так, щоб цей час став для нього успішним", - сказав Магомед Шабуров.

Колишній тренер узбека Міхаель Тімм з розумінням віднісся до його рішення про зміну наставника.

"Я схвалюю бажання спортсмена до подальшого зростання. Бажаю Руслану всього доброго. З ним ми регулярно бачитимемося в залі нашого клубу", - заявив Міхаель Тімм.

Нагадаємо, що Чагаєв потерпів єдину поразку в своєї кар'єри в червні цього року, програвши технічним нокаутом чемпіонові світу IBF Володимиру Кличко.

Террикон
Коментарі ()