Головне

Холіфілд й Тарвер приїхали на похорон Форреста

04.08.2009 11:59 568 0
3 серпня у баптистській церкві New Birth Missionary Baptist Church, розташованій в невеликому містечку Літонія неподалік від Атланти, пройшли похорони 38-річного екс-чемпіона світу з боксу Вернона Форреста.

Вшанувати пам'ять боксера, відомого не тільки своїми перемогами на рингу, але й благодійною діяльністю, прийшли півтори тисячі чоловік.

Вшанувати загиблого спортсмена приїхали Евандер Холіфілд, Антоніо Тарвер, Роберт Аллен і Бадді Макгірт.

Холіфілд назвав Вернона Форреста видатною людиною, благодійна діяльність якого приносила неоціненну користь людям. Форрест був одним із засновників і керівників благодійного товариства Destiny's Child, яке надає житло і догляд людям з психічними захворюваннями, не здатним самостійно дбати про себе.

"Він видатний чоловік, і його заслуги перед суспільством величезні", - сказав Холіфілд, який знав Форреста з 12-річного віку.

Родичі Форреста висловили впевненість в тому, що правоохоронні органи знайдуть і покарати його вбивцю.

"Я вірю в Бога і в правоохоронну систему", - сказав брат боксера Альфонсо Форрест. - "Ми хочемо, щоб правосуддя знайшло і покарати винних. Я впевнений, що так і буде".

Троє родичів боксера прийшли на панахиду із чемпіонськими поясами, якими в різний час володів Вернон Форрест, пише Allboxing.Ru.

Вернон Форрест загинув у перестрілці з грабіжниками на одній з автозаправок Атланти 25 липня.

Коментарі ()