Головне

Стюард: Кличко сказав, що став менше поважати Російського Гіганта

16.06.2009 13:41 268 0
Тренер чемпіона світу в надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBO Володимира Кличка Еммануель Стюард напередодні бою проти чемпіона WBA "у відпустці" Руслана Чагаєва високо оцінив суперника свого підопічного.

"Дуже багато хто в Америці вважає, що це найсильніший суперник для Кличка. Девід Хей одержав право на титульний бій за рахунок базікання, а не досягнень у надважкій вазі. Дізнавшись про його відмову, Володимир попросив нас з менеджером Берндом Бенте: "Знайдіть будь-якого суперника. Не хочу гаяти час".

Спочатку ми намагалися викликати на бій Ніколая Валуєва, але той відмовився. Після цього Кличко сказав, що став менше поважати Російського Гіганта.

А коли запропонували Чагаєва, мій підопічний вирішив, що цей вибір кращий. Той готувався до бою з хлопцем набагато вище і його, і Кличка. Крім того, він лівша, і в нього за спиною відмінна аматорська школа.

Чим більше ми дивилися відеозаписи двобоїв Чагаєва, тим більше його поважали. Він перемагав одного із найкращих боксерів-аматорів - кубинця Фелікса Савона. Двобій з Чагаєвим стане дуже важливим для суперважкої ваги і буде набагато краще, ніж бій з Хеєм. Подібного в цієї вагової категорії не бачили багато років", - сказав тренер в інтерв'ю телеканалу "Спорт".

sportbox.ru

Коментарі ()