Головне

Арреола битиметься з Маклайном

03.03.2009 11:58 114 0
38-річний американець Джаміль Маклайн підписав контракт на бій проти перспективного 27-річного над важковаговика Кріса Арреоли.

Про це повідомив канал ESPN.

Поєдинок відбудеться 11 квітня в Лас-Вегасі під час боксерського шоу, головною подією якого стане зустріч колишнього абсолютного чемпіона світу у першій середній вазі Рональда "Вінко" Райта і володаря тимчасового чемпіонського титулу WBO у цій вазі Пола Вільямса.

Нагадаємо, що Маклайн кілька разів невдало претендував на чемпіонський титул, а в останні два роки його боксерська кар'єра була не дуже успішною. Спочатку він через травму відмовився від продовження поєдинку проти тодішнього чемпіона WBA Ніколая Валуєва, а потім, незважаючи на успішний початок бою, програв одноголосним рішенням суддів нігерійцю Семюелю Пітеру.

На початку минулого року він також одноголосним рішенням суддів програв екс-чемпіонові світу в суперважкій вазі Джону Руізу.

У листопаді минулого року Маклайн зумів перемогти свого співвітчизника Майка Моллі.

Відзначимо також, що Віталій і Володимир Кличко включають Кріса Арреолу до числа потенційних суперників на другу половину цього року, повідомляє allboxing.ru.
Коментарі ()