Головне

Кличко-старший не хотів би битися з Гомесом через "сімейний статус" бою

26.01.2009 15:41 274 0

Чемпіон світу WBC у надважкій вазі Віталій Кличко не хотів боксувати із обов'язковим претендентом з Куби Хуаном Карлосом Гомесом через родинні зв'язки із майбутнім суперником.  

"Якщо чесно, не дуже б хотілося з ним боксувати з кількох причин: він був чемпіоном світу в надважкій вазі, а, по-друге, він колишній зять мого тренера, а зараз дочка мого тренера одружена на промоутері Гомеса, тому це вийде ніби сімейний бій, що я не дуже люблю. Але WBC прийняв рішення, що бій відбудеться, і я зроблю все, щоб пояс залишився в мене", -  розповів Віталій.

Так само Віталій заявив, що хотів би, щоб матчу-реваншу із Ленноксом Льюісом відбувся цього року.

"Переговори ведуться, і по суті залишилося тільки обговорити гонорар. Хотілося б, щоб бій відбувся цього року", - сказав Віталій.

На питання про те, чи правда, що він із братом Володимиром право на бій з Девідом Хейем розіграли в монетку, Віталій Кличко сказав: "В одному з журналів я побачив його фотографію, де він тримає муляж відрізаної голови мого брата. По-моєму, це перейшло всі етичні межі, і я почав з ним переговори про двобій. Але Володимир сказав, що його черга битися й у нас була невелика братерська суперечка. І усе вирішила монетка в 50 центів. Володимир більш везучий, тому з Девідом битися буде він".

gazeta.ru

Коментарі ()