Головне

Володимир Кличко: Всі пам'ятають, як Рахман нокаутував Льюіса і став абсолютним чемпіоном

21.11.2008 10:24 465 0
Володимир Кличко: Всі пам'ятають, як Рахман нокаутував Льюіса і став абсолютним чемпіоном
Напередодні бою чемпіона світу за версіями IBF та WBO Володимира Кличка із Хасімом Рахманом, який відбудеться 13 грудня у Німеччині, український важкоатлет розповів про суперника й свою підготовку до поєдинку.

Про бій

Напередодні таких поєдинків, завжди багато базікають. Я не звертаю на це уваги, а просто роблю свою справу, тобто тренуюся. Це не означає, що я недооцінюю суперника.

Рахман - це все-таки ім'я в професійному боксі. Хасім добре відомий світу своїм послужним списком. Як суперник він, напевно, один з найкращих на цьому етапі.

Я думаю, що телебачення, журналісти і критики приділять бою багато уваги. Тому таким суперником я задоволений. До того ж він - колишній чемпіон світу, двічі вигравав титул. Всі пам'ятають, як він нокаутував Льюіса і став абсолютним чемпіоном. Він також нокаутував Коррі Сандерса. Можу пообіцяти одне - бій буде видовищним. А ринг покаже, хто чого вартий.

Про суперника

У кар'єрі будь-якого боксера настає момент, коли говорять: "Його час вже минув", а суперник виходить в ринг і викладається на сто відсотків. Так у мене з Коррі Сандерсом вийшло. Телебачення взагалі не хотіло купувати цей бій, тоді всі теж вважали, що час Сандерса минув. Чим закінчилася та історія, пам'ятають напевно усі. Тому оцінку суперникові я даю, лише коли ми знаходимося в ринзі навпроти один одного.

Про підготовку

У Іспанії відмінна погода, тому зараз я тренуюся на Мальорці. У горах або на острові ти відірваний від решти світу. А для підготовчого процесу це - важливий чинник.

Змінився суперник, довелося внести деякі корективи до списку спаринг-партнерів. Їх імена я назву згодом.

Загалом, зміна противника не сильно вплинула на план підготовки. До початку бою залишилося вже менше чотирьох тижнів, цього часу цілком достатньо, щоб серйозно підготується до поєдинку.

Про Повєткіна

Звичайно, шкода, що наш з Сашком поєдинок не відбувся. Але тут є й інший бік - комерційний.

Продати трансляцію бою, в якому зустрічаються дуже відомі боксери набагато простіше. З Алєксандром Повєткіним в цьому плані було б гірше. Як відомо, світова фінансова криза зачепила усіх, професійний бокс не став винятком. Слава богу, арена в Маннхаймі  буде заповнена, продано уже 20 000 місць.

За матеріалами "Жизнь как она есть"

Коментарі ()