Головне

Федченко: "Хотів би зустрітися з будь-яким чемпіоном"

26.10.2008 15:55 486 0

Підсумком турніру "Golden Boxing", який відбувся напередодні у Черкасах і який завершився блискучою перемогою інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у суперлегкій вазі (до 63,5 кг) Сергія Федченка над аргентинцем Хуаном Альберто Годоєм, стала прес-конференція, у якій взяли участь обидва боксери, а також тренер українця Віктор Демченко і генеральний директор промоутерської компанії "K2 East Promotions" Олександр Красюк.

Сергій Федченко:

- Я налаштовувався на всі дванадцять раундів, але при цьому говорив, що якщо вийде закінчити раніше, заперечувати не стану. Не можна сказати, що мій суперник виявився слабким. Все-таки він провів більше тридцяти боїв на профринзі, а значить щось уміє і знає. На жаль, я не бачив поєдинку аргентинця проти Котельника, тому не можу порівняти виступ Андрія зі своїм. Але можу сказати, що він дзвонив нам напередодні поєдинку і дав дуже хороші ділові поради, які стали у нагоді в ринзі. Мені дуже сподобалася черкаська публіка: повний зал – це щось! Я хотів би зустрітися з будь-яким чемпіоном у моїй ваговій категорії, окрім, мабуть, Котельника. Все-таки битися зі співвітчизником – не найприємніше заняття.

Хуан Альберто Годой:

- Я пройшов дуже довгий шлях тільки з однією метою – перемогти. Федченко – дуже сильний хлопець, якого я можу поставити на один рівень з Андрієм Котельником. Мені дуже сподобалося в Україні, мене дуже тепло зустріли, і я із задоволенням повернуся сюди у майбутньому.

Віктор Демченко:

- Я задоволений боєм. Ми не бачили суперника до кінця, але нам підказали, як він працює в ринзі, і на підставі цього ми побудували поєдинок. Судячи з результату, побудували вдало. З кожним боєм Сергій додає у тактиці і в плані фізики, стаючи все жорсткішим, цікавішим і різноманітнішим.

Коментарі ()