Головне

Менеджер Повєткіна боїться тонких рукавичок Володимира Кличка

22.10.2008 15:03 234 0
Владімір Хрюнов, менеджер російського суперважковаговика Алєксандра Повєткіна, який 13 грудня у Німеччині повинен провести поєдинок проти чемпіона світу за версіями WBO і IBF українця Володимира Кличка, розповів, що контракт на цей бій ще не підписаний.

"Контракт на бій не підписаний. 27 жовтня у Манхаймі запланована прес-конференція, присвячена поєдинку. Сподіваюся, що там ми і розставимо всі крапки над "і".

Деякі пункти контракту викликають у нас хвилювання. По-перше, в тому контракті, який нам прислали "К2", не було жодної конкретики про місце проведення бою. Там було написано, що поєдинок пройде або у Німеччині, або в Америці. Але даруйте, це дві великі різниці!

Мені досі не повідомили розміри рингу. Адже, відштовхуючись від них, нам потрібно підбирати спаринг-партнерів Алєксандру. Також моє занепокоєння викликають рукавички. Я був у Берліні на бою Віталія з Семюелем Пітером. Тримав свої кулаки за українця. Пам'ятаю, що після бою Кличко-старший скаржився, що у нього сильно набрякли руки. Можливо, це трапилося через те, що рукавички були дуже тонкі? А 13 грудня в Манхаймі збираються надіти рукавички цієї ж фірми-виробника.

Також, на мою думку, потрібно однозначно провести прес-конференцію в Москві перед цим боєм. Насамперед це вигідно для промоутерської компанії братів Кличків, яка виграла тендер на організацію бою. Адже за трансляцію поєдинку Кличком - Повєткін російські телеканали готові викласти сотні тисяч євро. Думаю, жоден з українських каналів таких грошей не запропонує" - цитує Хрюнова Спорт сегодня з посиланням на "Блик".

Коментарі ()