Головне

Сергій Дзинзирук: Мене не лякають послужний список суперника і думки експертів

03.09.2008 20:05 277 0

Чемпіон світу за версією WBO У першій середній вазі Сергій Дзинзирук (35-0,22ko), який 18-го жовтня у Німеччині вп'яте захищатиме свій чемпіонський пас цього разу проти колумбійця Хоеля Хуліо (34-1,31ko), розповів про суперника, місце бою і поповнення у сім'ї.

Про суперника:

"Мене не лякають послужний список суперника і думки експертів. Наразі мені мало що відомо про Хуліо. Але незабаром у Гамбурзі нам передадуть відео декількох боїв південноамериканця. Вже тоді ми з моїм німецьким наставником Міхаелем Тіммом уважно їх проглянемо, проаналізуємо і зробимо свої висновки про сильні і слабкі сторони опонента".

Про місце бою: 

"Звичайно, непогано, що я боксуватиму в майже домашній для себе Німеччині. Але я був би не проти провести цей поєдинок у США, де зараз перебуває резиденція південноамериканця. Мені давно хотілося виступити на американській території. Але раз "Юніверсум" виграв торги, то із задоволенням вийду у німецький ринг".

Про поповнення в сім'ї: 

"Моя дружина Олена народила дівчинку, - говорить щасливий батько. - Дочку назвали Ганною. У нас це вже друга донька. Її старша сестра Катерина народилася п'ять років тому. Думаю, що в цьому плані ми з дружиною ще не сказали свого останнього слова. Ми спочатку хотіли, щоб у нас було троє дітей. Отже через декілька років знов задумаємося над цим питанням. Хотілося б ще і сина", - цитує боксера sports.ru.

Коментарі ()