Головне

Маскаєв хоче поборотися пояс, який належить Кличку

03.09.2008 15:50 244 0

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Олег Маскаєв заявив вчора в інтерв'ю РІА "Новости" про те, що ухвалив рішення вступити в боротьбу за чемпіонський титул за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO), який на даний момент належить українцеві Володимиру Кличку.

- Ми вже визначилися з моїми менеджерами і тренерами, що в першу чергу боротимемося за пояс WBO, - сказав Маскаєв. - Спочатку спробуємо там. Ми не хочемо продовжувати боротьбу за пояс WBС, оскільки відношення з керівництвом організації зіпсовані і контакти практично розірвані.

На думку Маскаєва для того, щоб претендувати на титульний бій за титул WBO, йому буде потрібно пару боїв проти боксерів з верхніх строчок рейтингів.

- Думаю, що мені потрібно виграти пару боїв, - заявив 39-річний боксер, який зараз займає шості строчки в табелі про ранги WBC і IBF. - Треба отримати перемоги над серйозними боксерами, другими-третіми номерами, щоб піднятися в рейтингу і претендувати на проведення титульного бою. До кінця нинішнього року я маю намір, крім матчу з Робертом Хоукінсом (6 вересня), ще раз вийти на ринг, - заявив Олег Маскаєв.

newsru.ua 

Коментарі ()