Головне

До бою з Кімурою Котельник буде готуватися у Львові

28.07.2008 22:01 311 0

28 липня у Львові відбулась прес-конференція львівського боксера Андрія Котельника на якій він підтвердив, що бій на захист титула чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) він проведе у Львові у Палаці спорту "Україна". Його суперником буде японець Норіо Кімура. Бій відбудеться 13 вересня.
 
Також у андеркарті поєдинку відбудеться п'ять боїв. Поки що відомі лише чотири боксери, які візьмуть участь у вечорі боксу. У надважкій вазі це будуть два представники німецької промоутерської компанії (яку представляє і Андрій Котельник) «Universum Box Promotion», а саме, Олукун Гбенга і Дітер Рот. Також будуть брати участь у боях і два українці Руслан Мельник (до 63,5 кг) і Андрій Шиманський (до 69 кг.)

У рамках вечора боксу відбудеться шоу-програма за участі найвідоміших українських зірок.

Андрій Котельник також зазначив, що після цього поєдинку запланований захист титула із першим у рейтингу WBA аргентинцем Рене Майдана.

Готуватись до бою з японцем Андрій Котельник буде у Німеччині, куди вилітає вже сьогодні. Він наголосив, що поки нічого не знає про свого суперника і не переглядав його боїв.

Про гонорари, які отримають боксери, організатори не зізналися. Водночас Андрій Котельник розповів, що для того, аби провести захист титулу у Львові, він відмовився від цікавої пропозиції - провести бій у Нью-Йорку.

www.ukrbox.com.ua

Коментарі ()