Головне

Бьорд програв нокаутом Джорджу і потрапив до лікарні. ФОТО

18.05.2008 09:43 519 0
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі американець Кріс Бьорд у неділю в Лас-Вегасі невдало дебютував у рамках напівважкої ваги, програвши своєму 29-річному співвітчизнику Шону Джорджу.

Вже в першому раунді Джорджу вдалося послати свого більш іменитого суперника в нокдаун, той піднявся і зміг продовжити бій, але в другий 3-хвилинці суддя знову розпочав відлік.

Згодом Бьорд усе частіше пропускав удари правою, і в дев'ятому раунді, після того як він двічі побував на підлозі, двобій був зупинений. Варто відзначити, що на момент зупинки бою Бьорд програвав на картках усіх суддів з рахунком 72-79.

 
Після бою Кріс Бьорд опинився в одній з лікарень Ще в першому раунді під час нокдауну екс-чемпіон невдало упав і зашкодив собі зв'язки лівого плеча. Після двобою в роздягальні лікарі дали йому знеболюючі препарати, дія яких справила несподіваний ефект - Кріс Бьорд знепритомнів і був терміново доставлений лікарню, де лікарям вдалося нейтралізувати дію знеболюючих і привести екс-чемпіона в почуття.

Дружина і менеджер Кріса Бьорда Трейсі заявила, що буде наполягати на завершенні боксерської кар'єри чоловіка. "Я не дозволю йому більше битися, - заявила Трейсі Бьорд. - Це, практично, втіха, знати, що він більше не буде виходити на ринг. Ймовірно для нього це не буде таким полегшенням, тому що він дуже любить змагатися. Але для всіх його близьких - це добре. Він може спробувати зробити це без моєї допомоги, але не думаю, що він захоче так вчинити."

www.allboxing.ru

Коментарі ()