Головне

Мартен Фуркад: Сімон провів гонку жахливо. Я його не критикую, це факт

12.01.2017 08:27 928 0

Французький біатлоніст Мартен Фуркад прокоментував свій виступ в естафеті на п'ятому етапі Кубку світу в Рупольдингу, де його команда показала лише дев'ятий результат із-за поганого виступу брата Мартена - Сімона.

"Я провів цю гонку так, як зазвичай роблю це в подібній ситуації. Я біжу естафету так, щоб це дозволило мені зберігати необхідну позицію. Навіть якщо біжу не дуже швидко, багато часу не втрачаю.

Але в цій гонці я навіть не намагався потрапити в першу трійку. На "стійці" я вирішив поекспериментувати зі швидкістю і стріляти дуже швидко. У такому разі зазвичай не буває ніякого тиску, зате є можливість показати якісь заготовки.

Без сумніву, Сімон провів гонку жахливо. Я його не критикую, це факт. Частково це через його хворобу. Вона позначилася на його фізичному стані, але в стрільбі він теж проявив себе погано. Але таке трапляється з усіма.

Він зазнавав великого тиску, тому що це була перша його гонка після хвороби. Я запропонував поставити його в естафету, але це не стало для його подарком, — цитує Фуркада Газета.Ru з посиланням на L´Equipe.

Мартен Фуркад
Коментарі ()