Головне

Збірна України U-18 програла італійцям у стартовому матчі Євробаскету

29.07.2017 17:56 411 0

Україна U-18 поступилась Італії у першому матчі ЄвроБаскета-2017.

Про це повідомляє прес-служба ФБУ.

Старт матчу залишився за збірною України, яка трохи краще атакувала з гри, зумівши заволодіти перевагою в дебюті.

Однак італійці зуміли в другій частині першої чверті перебудуватися і перехопити ініціативу.

Спровокувавши серію втрат у команди Ворони, команда Капобьянко скористалася невдалим відрізком суперника і вийшла в лідери, вигравши першу чверть "+6".

Обидві команди грали майже без позиційних атак і допускали багато втрат.

Італійці продовжували лідирувати за рахунок точних дальніх кидків, які українські баскетболісти часто дозволяли суперникові робити без опору.

Якщо команда Капобьянко все ж атакувала більш командно, то наші хлопці дуже сконцентрувалися на грі один в один, підтвердженням чому стала лише одна результативна передача на команду за 20 хвилин гри.

На початку третьої десятихвилинки українці пропустили ривок Італії 0:10 імені Трапані та Ебелінга.

Трохи привів до тями підопічних Олександр Ворона, який взяв тайм-аут, проте суттєво скоротити відставання, яке сягало 19 очок, нашим хлопцям не вдалося. Україна зуміла трохи додати в захисті, але цього вистачило лише для того, щоб зупинити спурт суперника.

На останню 2-хвилинну перерву команди пішли за 16-очкової переваги італійців, які зуміли зменшити кілкість браку після великої перерви. 

На жаль, повернутися в гру збірній України не вдалося. У команди Ворони мало що виходило в атаці - італійці спокійно довели матч до перемоги.

Таким чином, українські юніори, програвши усі чверті, в стартовому матчі континентальної першості зазнали поразки - 52:69.

Євробаскет U-18

Груповий раунд, перший тур

Україна - Італія 52:69 (12:18, 14:17, 11:18, 15:16)

Україна: Санон 10 + 7 підбирань + 4 перехоплення + 2 блок-шота + 6 втрат, Клевзуник 6 + 6 підбирань, Козак 4, Дейна 4, Грицак 3 - старт, Войналович 12 + 5 підбирань, Кім 7, Бачурін 5

У другому турі збірна України зіграє проти збірної Іспанії. Матч відбудеться 30 липня о 19:00.

Світлина ФБУ
Коментарі ()