Головне

Лукашов: Збірна Франції - дуже грізний опонент

13.08.2015 13:36 359 0

У Македонії баскетбольна збірна України провели два хороші спаринги, а тренери подивилися, у яких гравці кондиціях.

Про це розповів кандидат до національної збірної Денис Лукашов, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"У Македонії ми провели два хороші спаринги, подивилися, у яких ми кондиціях. Тренер робив акцент на захист. У першому матчі нам багато чого не вдавалося, можливо, трохи хвилювалися", - сказав він.

"Експериментували, діяли дуже сумбурно, не було взаєморозуміння як у захисті, так і у нападі, все це вилилося у такі цифри на табло", - додав баскетболіст.

За словами Лукашова, перед грою з Ізраїлем команда добре потренувалася, тренер приділив увагу нюансам, які не вдавалися у першому поєдинку, попросив віддавати всі сили на майданчику, просити заміни, якщо втомилися.

"Ми добре налаштувалися, було бажання перемогти, довести, що ми недаремно так багато і важко працювали у Южному. На хорошій ноті завершили другий матч, і поверталися до України у хорошому гуморі", - зауважив він.

На думку гравця, наступний суперник команди у спарингах - збірна Франції - дуже грізний опонент.

"Вони перемагають усіх у товариських матчах, приміром, у збірної Росії виграли понад 30 очок. До збірної Франції приїхали всі зірки. Ми максимально налаштовуватимемося, хоча французи - чинні чемпіони Європи, ми постараємося показати, на що ми здатні. Хотілося би покращувати взаєморозуміння з кожною грою", - пояснив Лукашов.

"Коли граєш із сильним суперником, то сам чомусь вчишся. Коли граєш зі слабкими, то, певно, навчаються ті, хто слабші. Не кожного дня випадає шанс пограти проти баскетболістів, котрі є зірками у США. Ми маємо змогу порівняти наш рівень і побачити, де ми є на даному етапі", - підсумував він.

Нагадаємо, збірна України визначилася зі складом на матчі проти чемпіонів Європи.

Коментарі ()