Головне

Забірченко: "У другій половині матчу ми змогли зупинити Бельгію"

05.09.2013 14:14 267 0

Баскетболісти збірної України знали, що їм під силу перемогти команду Бельгії у стартовому поєдинку Євробаскету-2013.

Про це після матчу розповів гравець "синьо-жовтої" збірної Дмитро Забірченко, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"Порівняно з попереднім Євробаскетом, і наша, і бельгійська команди змінилися на 80%. Ми хотіли виходити на майданчик, грати, знали, що ця збірна нам під силу. Далося взнаки стартове хвилювання, протягом чотирьох стартових хвилин ми взагалі не могли влучити", - сказав він.

"Потрібно було заспокоїтися, та, на жаль, це хвилювання затяглося на всю першу половину поєдинку. У другій половині матчу, за рахунок вдалих захисних дій, ми змогли зупинити Бельгію, не дозволили їм закинути легкі м’ячі", - додав гравець.

За словами Забірченка, В'ячеслав Кравцов виконав велику роботу під кошиком, дав змогу краще захищатися, його блок-шоти дуже допомогли команді.

"Так само, як і останні три очки Пуха. Саша Мішула, молодий гравець, якому довірили чимало ігрового часу, реалізував хороші кидки. Нам потрібно ставати кращими як команді, грати один на одного, тоді ми ставатимемо ще сильнішими", - підсумував він.

Коментарі ()