Головне

Блатт: Україна - дуже міцна команда, яка побореться за вихід з групи

01.09.2011 11:15 310 0

Збірна України не буде хлопчиком для биття на Євробаскеті-2011 і примусить рахуватися з собою будь-який колектив.

Головний тренер збірної Росії Девід Блатт високо оцінив гру суперників у першому матчі чемпіонату Європи, де команда України поступилася його колективу з рахунком 73:64.

"Дякую Україні та тренеру Фрателло за цю гру. Це була справжня битва гідних суперників", - визнав він.

"Фрателло серйозно вплинув на багатьох тренерів, у тому числі і на мене. Коли я в юнацькому віці грав у баскетбол, він, як би дивно це не звучало, тренував мене, читав мені лекції", - згадує Блатт.

"Сьогоднішній день, коли мені довелося битися з ним, я запам'ятаю на все життя. Це була не сама приємна гра для обох команд", - вважає він.

За словами тренера росіян, ситуація в цілому була типова для перших матчів на турнірі, - новий паркет, жорсткі кільця, арена вся блищить і сяє - кожному колективу знадобиться час, щоб звикнути до панує атмосфері і навколишнього оточення.

"Ми не домінували протягом гри, збірна України грала добре, жорстко. Може бути, комусь і здалося, але особисто у мене жодного разу не виникло відчуття, що ми повністю контролюємо хід зустрічі. Нашим суперникам я бажаю удачі, це дуже міцна команда, яка побореться за вихід з групи і попсує нерви всім своїм супротивникам", передає слова Блатта championat.com.

Коментарі ()