Головне

БК "Донецьк" проведе збори в Україні, Італії та Іспанії

24.08.2009 14:21 101 0
БК "Донецьк" проведе три етапи зборів - у Донецьку, Італії та Іспанії.

При цьому, як розповів генеральний директор клубу Валерій Плеханов, головний тренер Рамунаса Бутаутаса, який зараз займається національною збірною Литви, приєднається до команди лише на третьому етапі зборів.

"Після закінчення першого збору, орієнтовно 11 вересня, команда у складі 14 гравців і тренерського штабу вилетить до Італії - в Бормео, де проведе декілька контрольних ігор і почне награвати схеми, - розповів Плеханов. - На той час всі гравці повинні вирішити свої питання з торішніх травм і почати підготовку в оптимальній формі".

"Зараз вся адміністрація клубу займається оформленням виду на проживання і дозволу на роботу для наших легіонерів. А це в Україні - ціла справа! Тим же хорватам дуже непросто отримати візу для того, щоб летіти з командою до Італії і Іспанії. Звідти, в двадцятих числах вересня, команда перебереться до Іспанії, щоб краще вивчити іспанські команди. Там буде проведено 4-5 спарингів з командами серії ACB - вищої ліги Іспанії", - цитує Плеханова газета "Салон Дона и Баса".

"Склад цього року буде дуже сильним, - пообіцяв Валерій Плеханов. - Ми налаштовані на дуже серйозні досягнення. І я дуже сподіваюся, що ми піднімемо дух наших уболівальників своєю грою в Європі і тим самим повернемо повний зал".





Коментарі ()