Головне

"Черкаські Мавпи" відмовились від участі в Суперлізі

27.07.2009 16:05 536 0

"Черкаські Мавпи" у наступному сезоні планують виступати у Вищій лізі чемпіонату під егідою Федерації баскетболу України.

Про це на прес-конференції в Черкасах повідомив в.о. генерального директора клубу Володимир Гриценко.

"Процес приєднання "Мавп" до об'єднаного чемпіонату затягнувся настільки, що невизначеність загрожує існуванню клуба. Керівництво команди не почуло від директорату Суперліги конкретної дати, коли буде розглянуто заяву "Мавп" на участь у чемпіонаті. Через це клуб дав заявку на участь у Вищій Лізі ФБУ, де за мету поставив собі вихід до Суперліги в якості переможців Вищої Ліги", - цитує Гриценка офіційний сайт "Черкаських Мавп".

Через норму в регламенті Вищої ліги, де зазначено, що у цій першості мають грати лише українці, клуб буде вимушений відмовитися від послуг нещодавно "підписаного" гравця збірної Молдови Євгена Мельника і білоруса Дмітрія Акуліча. Ще один гравець команди Павло Рєвзін через повагу до його рівня гри та фінансових міркувань буде відданий в оренду до якогось клубу Суперліги.

Натомість, до клубу запрошені найкорисніший гравець Стрітбольного турніру "Виклик Вулиці" Назар Панасюк та досвідчений Олександр Ворона.

Коментарі ()