Головне

Центровий "Азовмашу": Сподіваюсь, наша команда зуміє вийти у фінал восьми Єврокубку

17.09.2008 16:32 448 0
Після успішно відбутого медичного огляду в Києві, бельгійський центровий Томас Ван ден Шпігель підписав 2-х річний контракт з маріупольським "Азовмашем".  Сьогодні Томас приступив до тренувань разом з рештою гравців чинного чемпіона України. 

- Я грав в Польщі, тому, тут в Україні для мене немає нічого нового. Я знаю цю країну, гарні люди тут живуть. Також мені сказали одноклубники, що в цьому місті дуже люблять баскетбол. Я знаю багато гравців команди, але ні коли з ними раніше не грав. Особисто знайомий з Уче і Серапінасом. Думаю, все буде добре. Ми зібралися в одній команді для того, щоб грати в баскетбол і добиватися результату.  

- Томас, ти встиг пограти в Польщі, тепер маєш грати в українському чемпіонаті. Що тобі відомо про українську першість? 

- Багато сказати про це не можу. Ось коли пограю в Україні, тоді зможу більше розповісти. Знаю одне, як і в чемпіонаті Польщі, тут є три фаворити: "Азовмаш", БК "Київ" і "Донецьк". Я сподіваюся, що до цих клубів приєднаються і решта команд. Щоб чемпіонат був цікавіший.  

- Керівництво маріупольського "Азовмаша" завжди ставить перед командою високі завдання. У тебе достатній досвід виступу на європейській арені. Цього сезону "Азовмаш" гратиме в Єврокубку. Мета команди - "фінал восьми".

- Мені доводилося грати і в кубку УЛЄБ. Тоді я був гравцем "Роми". Не зважаючи на те, що зараз формула турніру змінилася, склад команд пристойний. Багато хто з цих клубів грав і в Євролізі. Думаю, в нинішньому сезоні цікаво грати в Єврокубку. Сподіваюся, що наша команда зуміє вийти у "фінал восьми", а там вже шанси рівні у всіх учасників турніру.  

Прес-служба БК "Азовмаш"

Коментарі ()