Головне

"Хімік" – "Політехніка-Галичина". Коментарі після матчу

18.05.2008 23:03 197 0

Горан Чакіч ("Хімік"):
- У нас дійсно сильний суперник. Сьогодні у нас був дуже складний матч, і ми грали з більшою самовіддачею, ніж два дні тому. Тепер належить зіграти два матчі у Львові, де буде непросто, але ми повинні захистити титул бронзових призерів.

Дмитро Базелевський
("Хімік"):
- Гра вийшла вельми напруженою. Команді важко було моральне відновитися після поразки в першому матчі, тому сьогодні гра вийшла такою нервовою. На жаль, в плей-офф лідери нашої команди не грають на сто відсотків, хоча впродовж сезону вони демонстрували хорошу гру. Після цієї перемоги нам потрібно налаштовуватися на виїзні матчі у Львові і вигравати серію.

Володимир Голубєв ("Політехника-Галичина"):
- Що можна сказати по грі? Ми сьогодні зіграли досить сильно. У цій серії ми доводимо, що входимо до четвірки найсильніших команд України і готові боротися з "Хіміком" за бронзу.

Валентин Воронін ("Політехника-Галичина"):
- Це баскетбол. Тим і цікава ця гра, що все може вирішитися в останню секунду. Ніхто не знав, що кінцівка буде такою, ні я, ні ви. Єдине, чого я не чекав, так це поразки моєї команди. Зіграли весь матч добре, за винятком останньої атаки "Хіміка", де не можна було дозволяти суперникові заробити три очки. Ми були налаштовані перемагати двічі в Южному.

ФБУ

Коментарі ()