Головне

У Sauber підтримують систему "франшиз" у Формулі 1

02.05.2017 14:19 220 0

Система "франшиз" слушна для Формули 1 річ, яка допоможе командам-середнякам забезпечити довгострокове майбутнє у чемпіонаті.

Про це заявила керівник Sauber Моніша Кальтенборн.

В останньому номері GP Gazette Кальтенборн поділилась своїм бачення подальшого розвитку спорту, яке має допомогти вижити невеличким командам.

Вона пов’язує це з переходом чемпіонату на систему франшиз, яка використовується у найпопулярніших спортивних змаганнях США, що, на її думку, позбавить команди-середняки страху зникнути.

"Гадаю, є сенс скористатися такою системою. Для мене найголовніше, що важливість спорту і команд тільки збільшується. Адже ми хочемо залишитись у цьому світі, для потрапляння у який необхідно багато чого, але коли ви вже у ньому, то існування і певний дохід, можливо, і не гарантовані - це занадто гучні слова - проте забезпечені", - заявила вона.

"Вам не потрібно боятися щодо свого майбутнього на певному рівні, оскільки спорт забезпечує вас певним прибутком для існування бізнесу. Вам не потрібний величезний прибуток, але він має забезпечити вас певною конкурентоздатністю. Звісно, не для топ-3, але хоча б для перебування у середині пелотону", - наволдить слова Кальтенборн ua.motorsport.com.

Раніше повідомлялося, що Sauber F1 уклала угоду про використання коробок передач McLaren з 2018 року.

Коментарі ()