Головне

Британські ЗМІ: У Mercedes можуть розірвати контракт Хемілтона

28.11.2016 16:22 876 0

На останньому відрізку гонки в Абу-Дабі Льюїс Хемілтон зменшив темп, щоб суперники отримали шанс наздогнати його напарника та вступити з ним у боротьбу.

Команда не раз просила його додати, але британець відмовився, а після гонки дивувався, чому команда раптом вирішила втрутитися, якщо тільки що говорила, що гонщики повинні самі на трасі визначити володаря титулу.

Ранкові британські газети пишуть, що у команді можуть використати найсерйозніші санкції, зокрема - відсторонити британця від участі у декількох гонках або навіть достроково розірвати контракт.

Daily Mail пише: "Льюїс Хемілтон ризикує тим, що його контракт на 30 мільйонів фунтів буде розірвано командою після того, як він не раз відмовлявся виконувати їхнє прохання по ходу Гран Прі Абу-Дабі".

"У Mercedes можуть відсторонити Хемілтона після неодноразових відмов виконати наказ команди та марних спроб позбавити Росберга чемпіонського титулу. Мало того, що ці дії не досягли мети, вони ще й серйозно ускладнили його відносини з роботодавцями - у керівництві команди назвали те, що відбувається, "анархією", - додає The Telegraph.

У травні, відповідаючи на чергову догану з боку Mercedes після інциденту з Росбергом у Барселоні, Хемілтон сказав команді, що "з нього досить", але в Абу-Дабі відмовився коментувати той інцидент, заявивши, що це давно у минулому.

"Я вже передчуваю зустріч з керівництвом", - сказав після гонки Хемілтон, інформує F1News.Ru.

 
Коментарі ()